Skip to main content

Έφυγε από τη ζωή η Ντία Καψή, πρωτοπόρος επιχειρηματίας του ξενοδοχειακού κλάδου

Για «δυσαναπλήρωτο κενό στην μεγάλη οικογένεια του τουρισμού» κάνει λογο ο ΣΕΤΕ σε συλλυπητήριο μήνυμά του

Θλίψη στην τουριστικό κλάδο έχει σκορπίσει η είδηση ότι η Ντία Καψή, μία από τις πρωτοπόρους επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού τομέα, έφυγε από τη ζωή. Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναφέρει πως «αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση την Ντία Καψή, μια από τις πιο δυναμικές και πρωτοπόρες γυναίκες επιχειρηματίες στον κλάδο της φιλοξενίας».

«Ξενοδόχος δεύτερης γενιάς και μέλος της εμβληματικής οικογένειας που δημιούργησε το δικό της μύθο στην ιστορία του ελληνικού Τουρισμού, η Ντία Καψή ακολούθησε τα βήματα των γονιών της από μικρή ηλικία και πολύ γρήγορα ξεχώρισε για τον δυναμισμό της, συμβάλλοντας με τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη του τομέα» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΟΞ.

Η Ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά της και στους οικείους της Ντίας Καψή σημειώνοντας: «Θα την θυμόμαστε πάντα ως δικό μας άνθρωπο».

«Η απώλεια της Ντίας Καψή, που υπηρέτησε για δεκαετίες με συνέπεια τον ξενοδοχειακό κλάδο, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην μεγάλη οικογένεια του τουρισμού» αναφέρει από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. «Η Ντία Καψή, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου, συνέβαλε με τις ιδέες της στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού» σημειώνει ο ΣΕΤΕ και προσθέτει:

«Ο ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η MarketingGreece, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και στους οικείους της. Θα μείνει στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ευπρέπεια και την ευγένεια της».