Skip to main content

ΔΕΛΤΑ: 12% η αύξηση στον βασικό μισθό

Και αυξήσεις έως 5% στους υπόλοιπους μισθούς - Καλύπτουν το 90% των εργαζομένων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την απόφασή της να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών ανακοίνωσει και επισήμως η ΔΕΛΤΑ. Όπως επισημαίνει η εταιρεία στόχος της είναι η ενίσχυση του εισοδήματος στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει:

  • Αύξηση του βασικού μισθού κατά 12%
  • Αυξήσεις μισθών έως 5%

Τα μέτρα έχουν ισχύ από 01/01/2023.

Οι πρωτοβουλίες αυτές καλύπτουν το 90% των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ και αποτελούν, όπως αναφέρεται, μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής, που περιλαμβάνει έκτακτες παροχές ή διεύρυνση υφισταμένων (ενδεικτικά: καταβολή δωρο-επιταγών στο σύνολο των εργαζομένων για τα Χριστούγεννα, καταβολή δωρο-επιταγών στα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κ.α.).

«Οι αυξήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα την ώρα που η ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στην πλέον νευραλγική κατηγορία προϊόντων πρώτης ανάγκης για το σύνολο των καταναλωτών καταβάλλοντας προσπάθειες συγκράτησης του κόστους. Η Διοίκηση, κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται με συνοδοιπόρους τους εργαζομένους της τους οποίους και στηρίζει εμπράκτως» καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.