Skip to main content

ΔΕΛΤΑ: 12% η αύξηση στον βασικό μισθό

Και αυξήσεις έως 5% στους υπόλοιπους μισθούς - Καλύπτουν το 90% των εργαζομένων

Την απόφασή της να προχωρήσει σε αυξήσεις μισθών ανακοίνωσει και επισήμως η ΔΕΛΤΑ. Όπως επισημαίνει η εταιρεία στόχος της είναι η ενίσχυση του εισοδήματος στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΛΤΑ ανακοινώνει:

  • Αύξηση του βασικού μισθού κατά 12%
  • Αυξήσεις μισθών έως 5%

Τα μέτρα έχουν ισχύ από 01/01/2023.

Οι πρωτοβουλίες αυτές καλύπτουν το 90% των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ και αποτελούν, όπως αναφέρεται, μέρος μίας ευρύτερης στρατηγικής, που περιλαμβάνει έκτακτες παροχές ή διεύρυνση υφισταμένων (ενδεικτικά: καταβολή δωρο-επιταγών στο σύνολο των εργαζομένων για τα Χριστούγεννα, καταβολή δωρο-επιταγών στα παιδιά των εργαζομένων που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, κ.α.).

«Οι αυξήσεις αυτές λαμβάνουν χώρα την ώρα που η ΔΕΛΤΑ δραστηριοποιείται στην πλέον νευραλγική κατηγορία προϊόντων πρώτης ανάγκης για το σύνολο των καταναλωτών καταβάλλοντας προσπάθειες συγκράτησης του κόστους. Η Διοίκηση, κάτω από αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει να αναπτύσσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο, με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εταιρεία στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται με συνοδοιπόρους τους εργαζομένους της τους οποίους και στηρίζει εμπράκτως» καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.