Skip to main content

Αιγόκερως: 5 δώρα που θα λατρέψει

Διαβάζουμε το ζώδιό μας για τα πάντα: Συμβουλές καριέρας, ερωτικά, οικονομικά και σχέσεις πάσης φύσεως. Οπότε γιατί η επιλογή ενός δώρου να μην γίνει με κριτήριο τα ζώδια;

Sponsored Content

Ο χειμώνας φέρνει κρύα σκηνικά, festive vibes και ζεστά ρούχα που δημιουργούν ένα winter wonderland, αλλά και τα γενέθλια του φίλου Αιγόκερου.

Εργασιομανείς και φιλόδοξοι, οι Αιγόκεροι θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο και να κερδίσουν τα πάντα με σκληρή και πολλή δουλειά. Τα λίγα δεν είναι για αυτούς. Μπορεί λοιπόν τα γενέθλιά τους να πέφτουν πάνω στα Χριστούγεννα, αλλά έχουν ανάγκη τη special μέρα τους. Επομένως, πρέπει να βρεις το τέλειο δώρο για τον πιο μεθοδικό σου φίλο. Με τη λίστα που σου δίνουμε παρακάτω δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα για τα σωστά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Xiaomi Powerbank 10000 mAh 2 Θέσεων Μαύρο 10W Wireless

O κλασικός αιγόκερως ασχολείται συνέχεια με τις δεκάδες συσκευές του, ώστε να κάνει τη δουλειά του σωστά. Τσεκάρει συνεχώς τα email στο κινητό του, διαβάζει άρθρα για το αντικείμενό του στο tablet και κουβαλάει παντού μαζί του το laptop του. Ένα power bank είναι πολύ χρήσιμη, για να μην ξεμείνει ποτέ από μπαταρία.

Το Power Bank Mi 1000mAh 10W προσφέρει ασύρματη ταχεία φόρτιση 10W και ενσωματώνει δύο θύρες ενσύρματης φόρτισης 22,5W για φόρτιση έως και τριών συσκευών ταυτόχρονα. Επιπλέον, υποστηρίζει pass-through φόρτιση, ώστε να φορτίζονται παράλληλα και το κινητό και η powerbank. Είναι συμβατή με ευρεία γκάμα συσκευών που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, όπως Apple και Samsung smartphones. Διαθέτει απλό και κομψό σχεδιασμό, με το λαστιχένιο πάνελ φόρτισης να εξασφαλίζει απαλή αφή, ενώ ταυτόχρονα είναι αντιολισθητικό.

Sentio Μεταλλικός Πίνακας Business

Αν ψάχνεις έναν Αιγόκερω, σίγουρα θα τον βρεις σε ένα γραφείο να διαβάζει ή να δουλεύει σε κάτι πολύ σημαντικό (για τον ίδιο τουλάχιστον). Είναι το μέρος που λατρεύουν να περνούν το χρόνο τους, οπότε επικεντρώσου εκεί και προσπάθησε να το κάνεις πιο fun, με ένα διακοσμητικό, που παράλληλα έχει και κάποια χρήση. Με αυτόν τον μεταλλικό πίνακα σημειώσεων δεν θα ξεχνάει καμία ιδέα για τα project του. Ο πίνακας της Sentio έρχεται με μολυβοθήκη και ράφι οργάνωσης για να βάλει τάξη στο γραφείο του στο πι και φι!

Moleskine 2023 Ημερολόγιο Σπιράλ Planner X-Large Crush Olive

Οι Αιγόκεροι σχεδιάζουν πάντα κάτι, είτε πρόκειται για την επόμενη επιτυχία τους, είτε για την παγκόσμια κυριαρχία τους. Οφείλουμε να σταθούμε πλάι τους και να τους βοηθήσουμε να το καταφέρουν! Αυτό το XL ημερολόγιο είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει το νέο έτος! Από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2023, κάθε μήνας ξεκινάει με μια κατανομή δύο σελίδων που δείχνει ολόκληρο τον μήνα με μια ματιά. Ακολουθεί μια εβδομάδα για προβολή σε δύο σελίδες για πιο λεπτομερή προγραμματισμό.

Riversong Smartwatch Motive 5C Black

Δύο βασικά χαρακτηριστικά του εν λόγω ζωδίου είναι το μίσος του για την αργοπορία και η πειθαρχία. Μπορεί να μην τρελαίνεται για την γυμναστική αλλά αν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα θέλει να το κάνει οργανωμένα. Αν του χαρίσεις ένα smartwatch θα σε λατρέψει, αφού θα τον βοηθήσεις να είναι πάντα on time! Το RIVERSONG Motive 5C είναι μία εξαιρετική επιλογή. Με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 1,28 ιντσών και στρογγυλή κάσα είναι ιδιαίτερα κομψό και άνετο ενώ με την πληθώρα προσόψεων (watch faces) μπορεί να αλλάζει εμφάνιση για να ταιριάζει κάθε φορά με το στυλ του.

Διαθέτει λειτουργίες μέτρησης των καρδιακών παλμών ή του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα καθώς και λειτουργία παρακολούθησης των συνηθειών στον ύπνο. Επιπλέον, μετράει βήματα, απόσταση και θερμίδες, ενώ ενσωματώνει 60 διαφορετικές λειτουργίες για αθλητικές δραστηριότητες, όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, ορειβασία, σκοινάκι κ.ά. Η συσκευή συνδέεται τόσο με Android όσο και με iOS κινητά μέσω Bluetooth 5.0. Φυσικά αντέχει στη σκόνη και είναι αδιάβροχο.

Ariete Καφετιέρα Espresso Χειροκίνητη 1388 Retro Black

Αιγόκερως + καφεΐνη = LFE. Είτε μιλάμε για τσάι είτε για καφέ, πάντα θα έχουν κοντά τους μια κούπα έτοιμη να τους δώσει ενέργεια. Μια νέα, μοντέρνα καφετιέρα λοιπόν, όπως η Retro black της Ariete, είναι ιδανικό δώρο. Με ισχύ 900W, 15bar, boiler αλουμινίου και ακροφύσιο για αφρόγαλα, αυτή η καφετιέρα espresso της Ariete προσφέρει ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά και ποικιλία.

Calm Club Κάρτες Yoga

Ένας Αιγόκερως κάνει τόσα πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που πρέπει κάπως να χαλαρώσει. Επειδή όμως δε θέλει να αποσυντονιστεί και να χάσει πολύτιμο χρόνο, λίγη yoga είναι ο πιο αποτελεσματικός και ουσιαστικός τρόπος να το καταφέρει. Με τις κάρτες Yoga από την Calm Club θα μπορεί να ολοκληρώνει την ημέρα του με μία χαλαρωτική Yoga! Το πακέτο περιλαμβάνει 52 κάρτες, για 52 εβδομάδες το χρόνο.