Skip to main content

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος, μέλος της γνωστής οικογένειας Χόντου και γιος του Αργύρη Χόντου, ενός εκ των ιδρυτών της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών.  

Ο επιχειρηματίας, το τελευταίο διάστημα, έδινε μάχη με την επάρατο νόσο. Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.  

Ο Φρειδερίκος Χόντος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου στη Nifrestel Hondos Center, μίας από τις εταιρείας συμφερόντων της οικογένειας, η οποία διαχειρίζεται τα καταστήματα σε Κηφισιά, Ερμού, Μαρούσι και Ηράκλειο Κρήτης. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.