Skip to main content

ARTOZA 2021 & FOODTECH 2021: Έτοιμες να υποδεχθούν ξανά τους επαγγελματίες του κλάδου

Πανέτοιμη να υποδεχτεί από 12-15 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής από κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι η έκθεση ARTOZA.

Η διεξαγωγή της μαζί με την έκθεση FOODTECH εκτιμάται ότι δημιουργεί τις προΰποθέσεις για μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της ΑRTOZA και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου στη χώρα.

Δείτε τους εκθέτες της έκθεσης ΑRTOZA 2021 και τους εκθέτες της έκθεσης FOODTECH 2021, που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους με συμβόλαιο μέχρι στιγμής.

Ασφαλές & covid-free περιβάλλον

H διοργανώτρια εταιρεία, θέλοντας να διαμορφώσει ένα ασφαλές περιβάλλον, θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών

Με στόχο να μεγιστοποιήσει την προσέλευση από όλη τη χώρα, η FORUM ΑΕ θα μισθώσει πούλμαν προς το Metropolitan Expo. Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Λαμία, Ξάνθη, Αχαΐα, Μεσσηνία είναι μερικές από τις αφετηρίες με προορισμό τη 17η ARTOZA.

Workshops από κορυφαίους pastry & bakery experts

Το ARTOZA Lab θα φιλοξενήσει σειρά επιδείξεων και masterclasses από έμπειρους και καταξιωμένους pastry και bakers masters. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 11:00-19:00

Σάββατο 13 Νοεβμρίου, 10:00-19:00

Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 10:00-19:00

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, 10:00-18:30.

Η FOODTECH 2021

Επίσης από 12-15 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, η FOODTECH 2021 είναι πανέτοιμη να καλωσορίσει τους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών, με πάνω από 120 εκθέτες, ένα δυναμικό πρόγραμμα B2B συναντήσεων με στοχευμένους hosted buyers, έξι μεγάλους θεματικούς τομείς και workshops από experts της αγοράς. H FOODTECH 2021 είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών.

Δείτε αναλυτικά την λίστα εκθετών

H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Δείτε αναλυτικά το πρωτόκολλο λειτουργίας

Στο stage τoυ FOODTECH Lab στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry.

Eπιδείξεις και διαγωνισμοί για τον τομέα του κρέατος

Όλες οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα FOODTECH Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.

FOODTECH Digital: Μία αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα

Παράλληλα με την φυσική έκθεση, θα λειτουργήσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην έκθεση θα μπορούν να πραγματοποιήσουν b2b meetings μέσω video call ή online chat με τους εκθέτες της.