Skip to main content

Τριπλή διάκριση για τη ΜΕΓΑ στα Greek Exports Awards 2016

Σπουδαίες διακρίσεις έλαβε η ΜΕΓΑ Α.Ε., αποσπώντας τρία βραβεία, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Greek Exports Awards 2016», ο οποίος διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Media SA.

Συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία απέσπασε την κορυφαία διάκριση του θεσμού και βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο «TOP GREEK EXPORT COMPANY 2016», ενώ παρέλαβε το Χρυσό βραβείο και για το «Top Branded Export Product 2016», όπου οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive βραβεύτηκαν ως το κορυφαίο επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν. 

Η ΜΕΓΑ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της προσωπικής υγιεινής, παρέλαβε επίσης, και το Silver βραβείο ως «Top Manufacturing Export Company».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία – με παρουσία σε 30 χώρες, σε 4 ηπείρους – έχει καταφέρει στο διάστημα 2010 – 2015 να τετραπλασιάσει τις εξαγωγές της, επιβεβαιώνοντας ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Τα «Greek Exports Awards» αποτελούν μια διοργάνωση, η οποία επιβραβεύει τις καλύτερες επιχειρήσεις στον τομέα των εξαγωγών.