Skip to main content

Αντίοχος ΑΕΣ: Δημόσια πρόταση για τον έλεγχο της FHL Κυριακίδης Μάρμαρα – Γρανίτες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προαιρετική δημόσια πρόταση προς του μετόχους της FHL Κυριακίδης Μάρμαρα – Γρανίτες ΑΒΕΕ υπέβαλε η Αντίοχος ΑΕΣ, με στόχο την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Στις 6 Φεβρουαρίου, η Αντίοχος προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας, με φυσικά πρόσωπα, τα οποία κατέχουν το 80,21% του μετοχικού κεφαλαίου της Κυριακίδης Μάρμαρα – Γρανίτες, για τον από κοινού έλεγχο της εταιρείας.

Ως αποτέλεσμα, η δημόσια πρόταση, ύψους 4,02 ευρώ ανά μετοχή, αφορά το εναπομείναν 19,79% της εταιρείας, το οποίο αντιστοιχεί σε 4,6 εκατ. μετοχές.

Σημειώνεται ότι το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της Κυριακίδης Μάρμαρα – Γρανίτες ανέρχεται σε 23 εκατ. ευρώ και διαιρείται σε 23,2 εκατ. μετοχές.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.