Skip to main content

Jeep Renegade: Ουσιώδης αναβάθμιση σε όλα

Από την έντυπη έκδοση

Κατά την παρουσίασή του το 2014, το Jeep Renegade διεύρυνε την γκάμα της Jeep, σηματοδοτώντας την είσοδο της αμερικανικής μάρκας στην κατηγορία B-SUV. H ώρα της ανανέωσης έφθασε και το Jeep Renegade 2019 είναι το πρώτο όχημα που υιοθετεί τους καινοτόμους βενζινοκινητήρες turbo, οι οποίοι μειώνουν την κατανάλωση, ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου.

Προσφέρονται δύο επιλογές με καύσιμο βενζίνη: 1,0 λίτρου με 120 ίππους και 1,3 λίτρων με 150 ίππους ή 180 ίππους. Η γκάμα ολοκληρώνεται με τον 1,6 λίτρων των 120 ίππων και τον δίλιτρο με τους 140 ή 170 ίππους MultiJet II turbodiesel με SCR (Selective Catalytic Reduction).

Οι θρυλικές ικανότητες της Jeep στην εκτός δρόμου κίνηση εξασφαλίζονται στο νέο Renegade μέσω δύο συστημάτων 4Χ4, του Jeep Active Drive και του Jeep Active Drive Low. Ο σχεδιασμός του νέου Jeep Renegade είναι τώρα ακόμα πιο ξεχωριστός, με ανανεωμένο εμπρόσθιο μέρος και ξεχωριστές σπορ πινελιές, που αναδεικνύουν την σχεδιαστική και τεχνική κληρονομιά της Jeep.