Skip to main content

Πολυτελείς Διακοπές στην Ελλάδα – Πώς οι Βίλες Αλλάζουν το Παιχνίδι στον Τουρισμό

Η επιλογή μιας πολυτελούς βίλας σε προνομιακό σημείο και με την τιμή που εσύ επιθυμείς - Sponsored Content

O όρος “πολυτέλεια” έχει πολλές εκφάνσεις, πολλές αποχρώσεις, πολλές συνιστώσες και παίρνει τον ορισμό που του δίνει καθένας. Για κάποιον πολυτέλεια είναι ένα 5αστερο ξενοδοχείο σε μια παραθαλάσσια τοποθεσία που παρέχει υπηρεσίες VIP. Για άλλους, είναι η μοναδική αίσθηση ελευθερίας και ιδιωτικότητας που σου δίνει η αποκλειστικότητα μιας βίλας σε ένα μαγευτικό σημείο ενός δημοφιλούς προορισμού ή ενός πιο απομονωμένου και ήρεμου ησυχαστηρίου.

Γνωρίζοντας ότι κάθε σου ανάγκη και επιθυμία μπορούν να ικανοποιηθούν άμεσα, χωρίς να πρέπει να μοιράζεσαι το χώρο σου και τις διαθέσιμες απολαύσεις και ανέσεις με εκατοντάδες τουριστών την ίδια στιγμή, είναι ένα ιδιαίτερο στοιχείο που έρχεται να εισάγει στην εξίσωση η επιλογή μιας πολυτελούς βίλας σε προνομιακό σημείο και με την τιμή που εσύ επιθυμείς.

5 κορυφαίες βίλες στην Ελλάδα
Τα τελευταία χρόνια, η επιλογή βίλας για τις οικογενειακές διακοπές ήταν μονόδρομος για πολλούς λόγους, ειδικά όταν έχεις μικρά παιδιά και θέλεις μια εμπειρία “σπιτιού” εκτός σπιτιού.

Όσοι επιζητούν αυτή την εμπειρία, θα μπορούσαν να τη βρουν σε μία ελληνική luxury travel and villa rental agency, την Kinglike Concierge, που θεωρείται μια εκ των πλέον ανερχόμενων στο χώρο του τουρισμού.

Εκτός από υπερ-φιλική εξυπηρέτηση πελατών και “τρέξιμο” για να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα, ακόμα και τα επείγοντα ή της τελευταίας στιγμής, προσφέρει βίλες, που είναι απλά εξωπραγματικές, με απίστευτες ανέσεις, extras και παροχές, χωρίς εξωπραγματική τιμή.

Για να πάρετε μια γεύση των όσων μπορείτει να απολαύσετε με τις οικογένειές και τους αγαπημένους σας, νοικιάζοντας επαύλεις της Kinglike ανά τα χρόνια, παρουσιάζουμε μια λίστα με 5 από αυτές που θεωρούμε τις πιο εντυπωσιακές και πλήρεις βίλες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ελλαδικό χώρο. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε και το γιατί!

Villa Alaia

Στην προνομιακή περιοχή της Αγίας Σοφίας, στην Μύκονο, που συνδυάζει ένα γαλήνιο τοπίο με άμεση πρόσβαση στην καρδιά του νησιού, η Villa Alaia κλέβει τις εντυπώσεις με την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της, τους κατάλευκους τοίχους, τις πετρόχτιστες προσθήκες, τις ξύλινες πέργκολες και τον ειδικό σχεδιασμό της που την εναρμονίζει πλήρως με το φυσικό της περιβάλλον.

Κάτω από το γαλάζιο του ουρανού και με το άπλετο θαλασσί της Μεσογείου που απλώνεται μπροστά σας, μπορείτε να αναζητήσετε στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης στην infinity πισίνα, το τζακούζι, το pool bar ή ακόμα και στο ιδιωτικό εκκλησάκι, που ενδείκνυται για γάμους με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και της απλότητας.

Ιδιωτικό πάρκινγκ, 2 οικονόμοι που φροντίζουν στο σπίτι τα πάντα για εσάς και ένας ακόμα πιο απομονωμένος χώρος με μια δεύτερη ιδιωτική πισίνα και άλλες ανέσεις είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορούν να σας κάνουν να ερωτευτείτε την Alaia.

Villa Atlas

Και μια που βρισκόμαστε στην Βασίλισσα των Κυκλάδων, ο λόγος για μια έπαυλη στην περιοχή Άγιος Σώστης που δίνει τη δική του χροιά στο “εξοχικό σπίτι”. Φούξια μπουκαμβίλιες αναρριχώνται στους ασβεστωμένους τοίχους, ενώ μπαμπού σαλονάκια και μεγαλειώδεις τραπεζαρίες σας περιμένουν στην εξωτερικό χώρο, προσφέροντάς σας το απέραντο του ουρανού και του πελάγους “στο πιάτο”.

Ραμποτέ ταβάνια, ξύλινα δάπεδα, μίνιμαλ design, ανοίγματα παντού για ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και η γραφική παραλία του Αγίου Σώστη στα 200 μέτρα από την εξώπορτά σας, σας καλοδέχονται στο νησί των ανέμων με πινελιές διακριτικής πολυτέλειας.

Δωρεάν breakfast service, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, BBQ, infinity πισίνα, 2 οικονόμοι, ιδιωτικό πάρκινγκ και security guard είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο. Συνολικά 5 deluxe υπνοδωμάτια μοιράζονται τόσο στον χώρο της κύριας κατοικίας όσο και σε δυο λουξ ξενώνες με ξεχωριστές εισόδους για μέγιστη ιδιωτικότητα και ηρεμία, απλωμένες σε 600 τετραγωνικά μέτρα.

Villa Queen Bee

Στο Νησί των Φαιάκων, η Villa Queen Bee αποτελεί ορόσημο στην πολυτελή διαμονή, παρέχοντας στους καλεσμένους της από ιδιωτική μαρίνα και τζάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μέχρι ιδιωτικό γυμναστήριο, εσωτερικό μπαρ, αίθουσα αναψυχής με τραπέζια πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο και PlayStation, σύστημα CCTV και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες τόσο μέσα όσο και έξω από την βίλα, μεταξύ πολλών άλλων.

Μια από τις λίγες pet-friendly κατοικίες, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, με πρόσβαση σε μια ήρεμη και απομονωμένη παραλία για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με τους λιλιπούτειους και τους τετράποδους της παρέας! Τα 7 υπερπολυτελή υπνοδωμάτια μοιράζονται σε συνολικά 2 επαύλεις, που φιλοξενούνται στον ίδιο χώρο, αλλά με ξεχωριστή είσοδο η καθεμία.

Με μια πρώτη ματιά, η Villa Queen Bee φαίνεται να αναδύεται μέσα από τον κατάφυτο λόφο που την περιβάλλει, αγκαλιασμένη από το σιέλ του Ιονίου Πελάγους και το μπλε του ουρανού. Τεράστιες βεράντες με ξύλινο δάπεδο, ευρύχωρα σαλόνια σε διαφορετικά επίπεδα του εξωτερικού χώρου, εκτάσεις με γρασίδι, τραπεζαρίες κάτω από τη σκιά των δέντρων, περίτεχνες πέργκολες και η μαγεία του ηλιοβασιλέματος που βάφει τη φύση με αποχρώσεις του πυρόξανθου, είναι στην αντίπερα όχθη αυτή της εμπειρίας, περιμένοντάς σας να δράξετε της ευκαιρίας για μοναδικές στιγμές με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας.

Villa Candy

Στην θέση Παραθύρες, λίγα λεπτά από το λιμάνι της Αντιπάρου, η Villa Candy υποδέχεται τους καλεσμένους της ντυμένη στα λευκά, πλήρως ενσωματωμένη οπτικά με το βραχώδες φυσικό της περιβάλλον.

Με οάσεις πρασίνου που δίνουν πολυπόθητη σκιά και μια πινελιά που “σπάει” πανέμορφα την κυριαρχία του γαλάζιου, η βίλα απλά καθηλώνει. Το απογευματινό σας κοκτέιλ ή ο πρωινός σας καφές, εδώ συνοδεύονται από περίσσιου κάλλους θέα- αυτή του πελάγους και τoυ κολπίσκου που αφήνει σε κοινή θέα τα κατάφυτα βουνά του νησιού και την ακρογιαλιά που φωτίζεται κάθε βράδυ από τις ψαρόβαρκες που βγαίνουν για ψάρεμα και τα αστέρια που αντανακλώνται στην ήρεμη επιφάνεια του Αιγαίου.

Μεταξύ των ανέσεων, θα βρείτε ένα pool bar, ξαπλώστρες, μπάρμπεκιου αερίου, 2 infinity πισίνες σε διαφορετικά επίπεδα, χώρους αναψυχής και εστίασης κάτω από πέργκολες και συνολικά 8 στιλάτα υπνοδωμάτια (7 εκ των οποίων είναι με ξεχωριστή είσοδο) και άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο, με θέα τον εξωτικό κήπο, τη θάλασσα και/ή το χώρο της πισίνας που είναι από μόνος του ένα ξεχωριστό αξιοθέατο στην συγκεκριμένη τοποθεσία.

Τραπέζια σνούκερ και ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, υπηρεσίες συντήρησης της πισίνας, παιδική κούνια/κρεβατάκι, μια οικονόμος για καθημερινό housekeeping και ένα δίκτυο γνωριμιών που μπορούν να σας εξασφαλίσουν τις καλύτερες θέσεις σε κοσμοπολίτικες παραλίες και φημισμένα εστιατόρια είναι επίσης στην εντυπωσιακά μεγάλη λίστα παροχών χωρίς έξτρα κόστος.

Villa Paradiso

Δικαιολογώντας πλήρως το όνομά της, η Villa Paradiso είναι μια ονειρική έπαυλη στην Πάρο, μια ανάσα από την ειδυλλιακή παραλία Παρασπόρος και λίγα χιλιόμετρα μακριά από την γραφική Παροικία, την πρωτεύουσα του νησιού με την έντονη νυχτερινή ζωή.

Στα 705 τετραγωνικά της μέτρα, σας περιμένουν 3 υπερλουξ ξενώνες με ξεχωριστές εισόδους και μια κύρια κατοικία 5 πολυτελών υπνοδωματίων (όλα με δικό τους μπάνιο), ενώ το ground level φιλοξενεί το δωμάτιο του προσωπικού της βίλας, το γυμναστήριο και το χαμάμ.

Εννοείται ότι ο χώρος εσωτερικά κοσμείται από μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα άνετο σαλόνι και μια ευρύχωρη τραπεζαρία 12 ατόμων. Την εμπειρία των διακοπών σας ενισχύει και η δωρεάν υπηρεσία σεφ που παρέχεται στους καλεσμένους, με γεύματα που μαγεύουν τους γευστικούς κάλυκες από επαγγελματία του χώρου.

Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι εξωτερικά για προστασία από τα Μελτέμια, μια infinity πισίνα, ξαπλώστρες, τζάκι εξωτερικού χώρου και μπάρμπεκιου υγραερίου συμπληρώνουν το σκηνικό, προσκαλώντας για μοναδικές στιγμές.

Ελλάδα – όπου και να κοιτάξεις, ότι και να αφουγκραστείς, ότι και να γευτείς, ότι και αν αγγίξεις, έχει μοναδική ένταση και ενέργεια. Το ίδιο ισχύει και για τις καλοκαιρινές διακοπές μας, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες υπέροχες βίλες έτοιμες να κάνουν το όνειρο κομμάτι της πραγματικότητάς μας. Μπείτε στο kinglikeconcierge.com και εξερευνήστε τις.