Η ΠΑΕΓΑΕ «γράφει» 110 χρόνια ιστορίας

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 16:20
UPD:09/02/2018 13:52

Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος Α.Ε. (ΠΑΕΓΑΕ) δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Logistics για περισσότερο από έναν αιώνα. Το 2017 συμπλήρωσε 110 χρόνια ιστορίας.

Αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των 3rd Party Logistics παρέχοντας υπηρεσίες:

  • Warehouse & Distribution,
  • Finished Vehicle Logistics και 
  • Σύστασης Ιδιωτικών Παραρτημάτων

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες υπηρεσιών, η ΠΑΕΓΑΕ μπορεί να εκδίδει Τίτλους Αποθήκευσης για εμπορεύματα που βρίσκονται στους χώρους διαχείρισης της Εταιρείας. Οι Τίτλοι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους αποθέτες για τη χρηματοδότησή τους από Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς.

Όραμα της ΠΑΕΓΑΕ είναι να αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη στον κλάδο.

Η εταιρική κουλτούρα βασίζεται στις αρχές της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης και της ισότητας. 

Αποστολή της, να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της, διατηρώντας άριστο επίπεδο συνεργασίας, προσφέροντας ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών σε πλαίσιο οικονομικής σταθερότητας και ανταγωνιστικού κόστους.

Στην ΠΑΕΓΑΕ ενθαρρύνεται η πρωτοβουλία και υποστηρίζεται η επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων μέσα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η ΠΑΕΓΑΕ είναι η πρώτη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Logistics στην Ελλάδα που δημοσιεύει κάθε χρόνο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του διεθνούς προτύπου GRI-G4 (Global Reporting Initiative), τις αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (UN Global Compact) καθώς και τα κριτήρια του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας που εντάσσεται στην πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020. Για τις δράσεις αυτές απέσπασε το 2017 το βραβείο EXCEPTIONAL στα Transport & Logistics Awards.

Η ΠΑΕΓΑΕ διαθέτει στη Μαγούλα Αττικής και στη Σίνδο Θεσσαλονίκης 122.500m2 στεγασμένων και 620.000m2 υπαίθριων αποθηκευτικών χώρων σε 1.160.000 m2 γηπέδου.

Η εγκατάσταση της Μαγούλας αποτελεί τη μεγαλύτερη ενιαία εγκατάσταση Logistics στον ελλαδικό χώρο τόσο από πλευράς στεγασμένων χώρων όσο και γηπέδου, διαθέτοντας επιπλέον χώρους τελωνειακών και φορολογικών αποθηκών. 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
διαβάστε επίσης

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μεταφορές & Logistics