Skip to main content

Μέσα ο Μάρτιν, εκτός ο Λαρεντζάκης

Χωρίς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη σε δεύτερο σερί ματς, αλλά με τον Χασάν Μάρτιν «ετοιμοπόλεμο», θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (19/01) εναντίον της Βιλερμπάν, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα σε τέσσερα 24ωρα (προηγήθηκε αυτή της περασμένης Παρασκευής 15/01) στο ΣΕΦ.

Πρόκειται για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague, η οποία θα διεξαχθεί επί γαλλικού εδάφους, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν να πάρουν «εκδίκηση» για την προ ημερών ήττα τους στο κλειστό του Νέου Φαλήρου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πειραϊκής ΚΑΕ΅, ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς με τους Γάλλους, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο τελευταίος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο «διπλό» επί της Μακάμπι την περασμένη Τρίτη (12/01), εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση κι εκ τούτιου προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί. Επίσης εκτός βρίσκεται και ο τραυματίας, Κώστας Παπανικολάου.