Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Η Κέρκυρα επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης

Με γκολ του Ναγιάρ στο 48΄ η Κέρκυρα επιβλήθηκε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Για πρώτη φορά σε αναμέτρηση εντός έδρας απέναντι στους Αρκάδες πανηγύρισαν «τρίποντο» οι «Φαίακες». Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήθελε περισσότερο τη νίκη και το απέδειξε με την εμφάνισή της στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Αντίθετα, το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη έκανε ίσως το χειρότερό του παιχνίδι από την έναρξη της περιόδου και μετά από 6 αγωνιστικές ηττήθηκε.

Κάπως καλύτερα ξεκίνησε το ματς ο Αστέρας, που απείλησε με το Μάσα στο 15΄, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Αρκάδες.

Οι «Φαίακες» σιγά-σιγά ανέβασαν την απόδοσή τους και χωρίς να παίζουν σπουδαίο ποδόσφαιρο πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 30΄ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Η κεφαλιά του Κόντου, όμως, βρήκε τον Κοσίσκι σε ετοιμότητα.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα, ωστόσο, με το… καλημέρα στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πανηγύρισαν. Συγκεκριμένα στο 48΄, μετά το σουτ του Ναγιάρ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Κουρμπέλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κοσίσκι που δε μπόρεσε να διώξει (1-0).

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 54΄ να κάνουν το 2-0, όταν ο Κόντος βρέθηκε απέναντι στον Κοσίσκι, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε το γκολκίπερ των Αρκάδων.

Η κορυφαία ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι χάθηκε στο 62΄, με την κεφαλιά του Μπαράλες να αποκρούει ενστικτωδώς στη γωνία του ο Σέτκους.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο Ρόχας, για λογαριασμό των γηπεδούχων βρέθηκε δύο φορές απέναντι από τον Κοσίσκι, αλλά δεν κατάφερε να το νικήσει, ενώ ενδιάμεσα, (88΄) ο Σέτκους έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Μπακασέτα από πολύ κοντά, ενώ στη συνέχεια της φάσης το νέο σουτ του Μπαράλες απομάκρυναν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.