Skip to main content

Κλειστή λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων η Ιονία Οδός, στον Αγ. Δημήτριο

Κλειστός λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων παραμένει ο κόμβος Αγίου Δημητρίου της Ιονίας Οδού στην Άρτα. Παράλληλα, αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Κομπότι ξεκίνησαν χθες τους δίωρους αποκλεισμούς, καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, σε παράδρομο όπου η τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω του μπλόκου του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα για δύο ώρες να διακόπτεται η συγκοινωνία στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Αντίρριου.

Το μπλόκο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας στο Λούρο έχει ενισχυθεί και σύμφωνα με τον πρόεδρο Σπύρο Κλινάκη βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το πανελλαδικό συντονιστικό.

Οι αγρότες του νομού Ιωαννίνων, έπειτα από σύσκεψη των συλλόγων τους για την οργάνωση και τον σχεδιασμό των κινητοποιήσεών τους, αποφάσισαν τον συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, ενώ αμέσως μετά θα καθοριστεί η μορφή συνέχισης του αγώνα τους.

Συγκρότησαν επίσης κλιμάκια για καθημερινές περιοδείες, συσκέψεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις στα χωριά, ώστε να υπάρξει άμεση επαφή με τους αγρότες και τους άλλους εργαζόμενους.

Πηγή: ΑΜΠΕ