Skip to main content

Super League: Δοκιμάζεται στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Σε μία έδρα που δυσκολεύεται πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται σήμερα το βράδυ (27/01, 19:30) ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να «αποδράσουν» με «διπλό» από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου μετά το 5-3 επί της ΑΕΛ.

Για τον Ολυμπιακό, που θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (το ματς της Τούμπας ξεκινά στις 17:15), η νίκη στην αποψινη αναμέτρηση είναι μονόδρομος, προκειμένου να μην επιτρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να ξεφύγει ακόμη περισσότερο, αρκεί, βέβαια, να έχει προηγηθεί η νίκη του επί του ΟΦΗ.

Μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (2-2 εντός με Ξάνθη και ήττα από την Λαμία εκτός με 1-0), αλλά και τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο πάλι από την Λαμία, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. 

Στις 19:00 οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ΑΕΛ και θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στην 5η θέση.

Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της 18ης αγωνιστικής θα ανοίξει στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Άρη (15:00), ενώ στις 16:00 σε ένα ακόμη αμφίρροπο ματς, η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο.