Skip to main content

Η Printec δημιουργεί επαναφορτιζόμενες κάρτες AB για αγορές στα καταστήματα

Η εταιρία τεχνολογίας Printec, στο πλαίσιο των υπηρεσιών της για ηλεκτρονικές συναλλαγές, σχεδίασε και υλοποίησε σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος μια ευέλικτη λύση επαναφορτιζόμενων καρτών. 
 
Μέσα από αυτή τη λύση η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να προσφέρουν στους εργαζομένους τους ή στα μέλη τους μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ τη δυνατότητα να διαλέξουν είτε την «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» για εορταστικά δώρα και έκτακτες επιβραβεύσεις ή την κάρτα «ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗΣ ΑΒ» για σταθερή παροχή σίτισης, ανάλογα με τις ανάγκες τους κάθε δεδομένη στιγμή.
 
Επιλέγοντας τη λύση της Printec για ηλεκτρονικές πληρωμές με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας, η ΑΒ Βασιλόπουλος εκσυγχρονίζει τις έγχαρτες «Δωροεπιταγές ΑΒ» και «Διατακτικές τροφής ΑΒ» και αυτοματοποιεί τη διαχείριση των πληρωμών. Παράλληλα, η συγκεκριμένη λύση βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, ο οποίος ολοκληρώνει τις συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια, καθώς η κάρτα χρησιμοποιείται για την ολική ή μερική εξόφληση των αγορών του κατόχου, ενώ περιορίζεται σημαντικά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρίας. 
 
Η λύση της Printec για πληρωμές με επαναφορτιζόμενη κάρτα αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε όλα τα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, με απλοποιημένη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μέσω της έκδοσης επαναφορτιζόμενων καρτών.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Printec είναι μία πρωτοπόρος εταιρία τεχνολογίας στον τομέα της αυτοματοποίησης συναλλαγών που δραστηριοποιείται σε 16 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, η Printec δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες να βελτιώσουν τις τεχνολογίες τους για να παρέχουν στον πελάτη μία αναβαθμισμένη εμπειρία, να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να επιτύχουν κανονιστική συμμόρφωση.