Skip to main content

Υδατοσφαίριση: Πέρασε από την Χίο η Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός έκανε το 9/9 στο πρωτάθλημα της Α1, περνώντας άνετα το εμπόδιο του Καλαμακίου, ενώ η Βουλιαγμένη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Χίου με 8-5.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο κολυμβητήριο του Πειραιά όπου σε ρυθμό… ρελαντί νίκησαν 14-2 το Καλαμάκι και με 27 βαθμούς οδηγούν την κούρσα στην Α1.
Με 9 παίκτες κατέβηκε στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας ο Νηρέας Λαμίας, γεγονός που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να φτάσει άνετα στη νίκη με 12-7.
Κορυφαίος σκόρερ των «πρασίνων», που παρέμειναν στην 2η θέση, ήταν ο Χαραλαμπόπουλος με 3 γκολ, ενώ άλλα τόσα πέτυχε και ο παίκτης-προπονητής του Νηρέα, Αναστασιάδης.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Εθνικός, επί του Ύδραϊκού με 10-7 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας (τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Υδραϊκός).
Με ένα καταιγιστικό τελευταίο οκτάλεπτο (όπου έκανε επί μέρους σκορ 8-4) ο ΠΑΟΚ νίκησε με 16-10 το Παλαιό Φάληρο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.
Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επιβλήθηκε 8-5 της Χίου στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Η ομάδα του νησιού παραμένει στην προτελευταία θέση του πίνακα και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.
Τέλος, η Γλυφάδα πέτυχε την 3η διαδοχική της νίκη, με 12-6, επί του Πανιωνίου κι ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία.