Skip to main content

Η Huawei προγραμματίζει το λανσάρισμα και φορητών υπολογιστών στην Ελλάδα

Η Huawei, εταιρεία που τάραξε τα νερά στον χώρο των smartphones τα προηγούμενα χρόνια, επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα στην ελληνική αγορά δίνοντας νέες ολοκληρωμένες λύσεις, αυτή τη φορά στον κλάδο των φορητών υπολογιστών.

Τα μοντέλα που θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι τα MateBook D14 και MateBook D15 από τη σειρά MateBook D της Huawei, τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διατίθενται σε τιμές «ιδιαίτερα ελκυστικές, σε σχέση με τα όσα προσφέρουν στον τελικό χρήστη».

Γενικά, η σειρά MateBook D αποτελείται από μοντέλα όμορφου σχεδιασμού, κορυφαίων προδιαγραφών και εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής. Πιο αναλυτικά, χαρακτηριστικά σημεία των μοντέλων της σειράς MateBook D είναι η μέγιστη δυνατή φορητότητα, οι πολύ καλές επιδόσεις, οι εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel ενώ, μέσω της λειτουργίας Huawei Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σχεδιασμό των φορητών υπολογιστών η Huawei αξιοποίησε την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Huawei με τα smartphones και τα laptops της, να καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του αυτό που θα χαρακτηρίζαμε «ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας», καθώς ο χρήστης μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.

Απώτερος σκοπός όλων αυτών είναι η εμπειρία χρήσης μιας συσκευής, οποιασδήποτε κατηγορίας, να γίνεται ολοένα και πιο απολαυστική ενώ ταυτόχρονα θα κάνει την καθημερινότητα του χρήστη πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική.

Αυτό που μένει να ανακοινωθεί επίσημα είναι πότε τα MateBook D14 και MateBook D15 της Huawei θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και σε ποιες τιμές. Βέβαια, επειδή η Huawei κατά το πρόσφατο παρελθόν μας έχει συνηθίσει και σε προσφορές που προκαλούν αίσθηση δεν αποκλείεται και αυτή την φορά να δούμε κάτι αντίστοιχο.