Ο Τ. Κουίκ επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 15:20
UPD:15:23
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ανεξάρτητων Ελλήνων.

A- A A+

Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως γνωστοποίησε από την Αλεξανδρούπολη ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε με δριμύτητα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον Γιώργο Παπανδρέου. Εν όψει των εκλογώ είπε ότι «τέσσερα κόμματα το ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Παπανδρέου, η ΝΔ και το Ποτάμι βρίσκονται στην ίδια ευθεία».

Ο κ.Καμμένος είπε ότι μετά τις εκλογές θα ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των επιδοτήσεων που δόθηκαν για επενδύσεις στην περιοχή και τελικά δεν προχώρησαν, ενώ επιτέθηκε και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν να εκβιάζεται η Ελλάδα, ούτε με αποστολή πλοίων στο Καστελόριζο ούτε με ασκήσεις αποκλεισμού πλοίων», ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, λέγοντας ότι «πρέπει να περιοριστούν στην αυστηρή διπλωματική δραστηριότητα και να μην επιχειρούν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της συνθήκης της Λωζάνης». Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα παιδείας και είπε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ακόμη, ότι όλοι θα αποδώσουν λογαριασμό για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα και έκανε λόγο για «εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο» καθώς και «για ειδικό δικαστήριο».

Επίσης πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατήγγειλε ότι ο τελευταίος επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Μανώλης Κοντοπυράκης του είπε πρόσφατα σε συνάντησή τους στα Χανιά, ότι «είχε δώσει συνέντευξη σε αμερικάνικο κανάλι αλλά με παρέμβαση της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, δεν μεταδόθηκε ποτέ». 

Σήμερα ο κ.Καμμένος θα περιοδεύσει στην Ορεστιάδα, όπου θα μεταβεί στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες, και θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης. Συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους στη Βιομηχανία Ζάχαρης ενώ θα συναντηθεί και με τους τευτλοπαραγωγούς.

Αύριο θα περιοδεύσει σε Κομοτηνή και Ξάνθη, ενώ στη Χρυσούπολη Καβάλας, θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης.

Η επίσκεψή του στην Καβάλα που επρόκειτο να γίνει αύριο, μετατίθεται χρονικά, και εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Δράμα και Σέρρες, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί και τον χώρο ανασκαφών στην Αμφίπολη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή