Αμφίκλεια: Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω καιρού, διακοπή δρομολογίων

Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 07:03
UPD:16:50
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
A- A A+

Εμπορική αμαξοστοιχία με κενά βαγόνια εκτροχιάστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 02.40 στην περιοχή της Αμφίκλειας με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης.

Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κανείς από το προσωπικό του εμπορικού τραίνου δεν έπαθε τίποτα. Στο σημείο τις τελευταίες ώρες επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχοπτώσεις και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκτροχιασμός οφείλεται σε κατολίσθηση στην ορεινή αυτή περιοχή.

Οι επιβάτες της βραδινής αμαξοστοιχίας 601 από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα, θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με πολύωρη δυστυχώς καθυστέρηση.

Για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα με τα πρωινά δρομολόγια των τραίνων, θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Υπενθυμίζετε ότι στο τμήμα αυτό που συνέβη ο εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν μπορούν να ενημερώνονται στον 14511.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή