Σ. Βούλτεψη: Ο Αλ. Τσίπρας απαιτεί κάλυψη αλά Φιντέλ Κάστρο

Συνέχεια στην αντιπαράθεση για την κάλυψη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 11:10
UPD:11:17
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου; Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με εξακαμερο;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Συνέχεια δόθηκε το Σάββατο στην αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεοπτική κάλυψη των εμφανίσεων του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αυτό το σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου; Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με εξακαμερο;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. «Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί κυβερνητικής παρέμβασης στη ΝΕΡΙΤ, η κ. Βούλτεψη επανέλαβε πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση και πρόσθεσε ότι τα μόνα κόμματα που διαμαρτυρήθηκαν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή.

«Από τη μια ο εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ και απο την άλλη τηλεφωνεί στα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και ζητά κάμερες και συνεργεία. Από εκεί να καταλάβετε τι θα γίνει και με τα ‘θα’ του κ. Τσίπρα και την κρυφή του ατζέντα», συμπλήρωσε.

Για «θεσμική εκτροπή» και «μαύρο στη δημοκρατία» έκανε λόγο, απαντώντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», συνέχισε, καταγγέλλοντας εκ νέου ότι τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή