Αντιδρά ο Δ. Καρύδης με τα προεκλογικά μηνύματα της Ν.Δ.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 23:53
UPD:23:54
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον δεξιό και αριστερό λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση» σημειώνει ο κ. Καρύδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την αντίδρασή του για τα προεκλογικά σποτ της Ν.Δ. εξέφρασε μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης. Ο κ. Καρύδης σε ανάρτησή του στο Facebook μεταξύ άλλων κάνει λόγο για υποκρισία και κοροϊδία.

«Βλέπουμε τα σποτάκια της Ν.Δ. και μένουμε άναυδοι με την υποκρισία, την παραπλάνηση και την κοροϊδία. Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς» αναφέρει και τονίζει ότι «προφανώς, είναι ένα μεγάλο ψέμα».

«Το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012» αναφέρει και συνεχίζει: «Τότε η Ν.Δ. μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους < αγανακτισμένους >.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας και ότι «παρότι ματώσαμε ως παράταξη, θέλαμε και θέλουμε τη συνεργασία και την ενότητα των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων».

 Σημειώνει δε ότι από εδώ και πέρα, το κύριο μέλημά του ΠΑΣΟΚ είναι «να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την κρίση», όπως και να έρθει γρήγορα η ανάπτυξη, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή.

Ακόμη τονίζει πως «για να γίνουν αυτά πράξη πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της χώρας, να ενισχυθεί η Κεντροαριστερά της ευθύνης και η συναίνεση».

«Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον δεξιό και αριστερό λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση» καταλήγει ο κ. Καρύδης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή