Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που πωλούσε ναρκωτικά

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 21:13
UPD:21:14
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί δυο Βούλγαροι, ηλικίας 44 και 23 ετών, ένας 32χρονος Αλβανός και ένας 42χρονος Έλληνας, ενώ έχουν βρεθεί περισσότερα από 12 κιλά κάνναβης.

A- A A+

Εγκληματική ομάδα, η οποία πωλούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας, εξάρθρωσε η αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί δυο Βούλγαροι, ηλικίας 44 και 23 ετών, ένας 32χρονος Αλβανός και ένας 42χρονος Έλληνας, ενώ έχουν βρεθεί περισσότερα από 12 κιλά κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατάφεραν να φθάσουν στους συλληφθέντες, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, που είχαν συλλέξει, έπειτα από σχετικές έρευνες.

Αρχικά, εντόπισαν μέσα σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα, στην περιοχή Ψαροφάι Πατρών, τον 42χρονο Έλληνα και τον 32χρονο Αλβανό. Σε έρευνα που έγινε στα αυτοκίνητά τους, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν περισσότερα από δύο κιλά κάνναβης.

Έπειτα, εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στο Παμπελοπονησιακό στάδιο Πατρών, ο 23χρονος Βούλγαρος, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δυο αγροτικές περιοχές με πυκνή βλάστηση, στην κοινότητα Φαρραί Αχαΐας. Όπως προέκυψε, ο 23χρονος είχε κρύψει μέσα σε θάμνους, τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 7,5 κιλά χασίς.

Έπειτα από ελέγχους και στα σπίτια του 23χρονου και του 44χρονου Βούλγαρου, στις κοινότητες Χαϊκάλι και Περιστέρα Αχαΐας, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλες τρεις συσκευασίες, που περιείχαν περισσότερα από τρία κιλά χασίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί αναζητούν ένα ακόμη άτομο.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή