Μοζαμβίκη: Αγνοείται αεροσκάφος με 34 επιβάτες

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 23:13
UPD:23:34
EPA/Lech Muszynski

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Μαπούτο στις 11:26 (ώρα Ελλάδας) και αναμενόταν να φτάσει στην πρωτεύουσα της Αγκόλας περίπου τέσσερις ώρες αργότερα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ένα αεροσκάφος με 28 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα χάθηκε από τα ραντάρ την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Μαπούτο της Μοζαμβίκης στη Λουάντα της Αγκόλας, ανακοίνωσε ο κρατικός αερομεταφορέας της Μοζαμβίκης.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση TM470 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Μαπούτο στις 11:26 (ώρα Ελλάδας) και αναμενόταν να φτάσει στην πρωτεύουσα της Αγκόλας περίπου τέσσερις ώρες αργότερα. Ωστόσο, χάθηκε κάθε επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με την εταιρεία LAM το αεροπλάνο ενδέχεται να πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη βόρεια Ναμίμπια, κοντά στα σύνορα με την Αγκόλα και την Μποτσουάνα.

«Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσγειώθηκε στο Ρούντο, στη βόρεια Ναμίμπια. Η εταιρεία LAM, η υπηρεσία ασφάλειας των αερομεταφορών και οι αρχές του αεροδρομίου προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την περιοχή για να επιβεβαιώσουν την πληροφορία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή