Μυτιλήνη: Κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου στους τρεις Ρομά

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 20:31
UPD:20:33
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι ένα ζευγάρι και η μητέρα του ανδρός και η υπόθεση αφορά αρπαγή βρέφους 2,5 μηνών (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή ανηλίκου απαγγέλθηκαν σε τρεις έλληνες Ρομά που συνελήφθησαν νωρίτερα στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα ηλικίας 51, 19 και 21 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι ένα ζευγάρι και η μητέρα του ανδρός και η υπόθεση αφορά αρπαγή βρέφους 2,5 μηνών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι πρώτες υποψίες γύρω από την υπόθεση κινήθηκαν όταν το ζευγάρι πήγε να γράψει το βρέφος στο ληξιαρχείο της περιοχής και του έλειπε ένα από τα απαιτούμενα έγγραφα.

Το ζευγάρι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το βρέφος τούς δόθηκε από γυναίκα Ρομά, όταν ο άνδρας είχε επισκεφθεί νοσοκομείο της Αθήνας για εξετάσεις. Ισχυρίστηκαν συγκεκριμένα πως η γυναίκα αυτή τους είπε ότι δεν μπορούσε να το μεγαλώσει και εκείνοι το λυπήθηκαν και το κράτησαν.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος των τριών Ρομά υποστήριξε πως οι πελάτες της πήραν το παιδί όχι για να το πουλήσουν, όπως εικάζεται, αλλά γιατί η φυσική μητέρα του ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή