Ντ. Μπακογιάννη: Έχουν υποχρέωση να δώσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 17:17

«Η συνεργασία σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι απαραίτητη, οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

A- A A+

Έκκληση για συνεργασία όλων των δυνάμεων που πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει μέλλον στην Ευρώπη απηύθυνε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η συνεργασία σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι απαραίτητη, οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Μία είναι η διαχωριστική γραμμή. Είναι μεταξύ αυτών οι οποίοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να μείνει στο ευρώ και μπορεί και πρέπει να μείνει μέσα στην Ευρώπη και αυτών οι οποίοι επιτρέπουν στον εαυτό τους το λαϊκισμό της δραχμής».

Ντ. Μπακογιάννη: Η συνεργασία σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι απαραίτητη

Ντ. Μπακογιάννη: Η συνεργασία σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι απαραίτητη

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ακόμη ότι «στις 6 Μαΐου ο ελληνικός λαός ψήφισε και έδωσε μια εντολή. Εντολή συνεργασίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις». «Η άρνηση υπακοής σε αυτή την εντολή, οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. Έχουν υποχρέωση να δώσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή