Παναθηναϊκός: Νέα απάντηση Πατέρα σε δημοσίευμα

Τρίτη, 18 Μαΐου 2010 15:05
UPD:15:07

Νέα σκληρή απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον θέλει να συμφώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για περιορισμένες αρμοδιότητες στη νέα του θητεία.

A- A A+

Νέα σκληρή απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον θέλει να συμφώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για περιορισμένες αρμοδιότητες στη νέα του θητεία.

Όπως τονίζει, γίνεται συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος και διχασμού στις τάξεις των μετόχων και διαψεύδει κάθετα το ρεπορτάζ.

Αναλυτικότερα η δήλωση του Ν. Πατέρα:

«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη» που υποτίθεται ότι «αποκαλύπτει» τους όρους που μου «επέβαλε» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και τους οποίους μάλιστα εγώ (σύμφωνα με το δημοσίευμα) δέχθηκα, προκειμένου να παραμείνω πρόεδρος, επιθυμώ να επισημάνω τα ακόλουθα:

• Καμιά συζήτηση δεν έγινε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για περιορισμό των αρμοδιοτήτων μου ως προέδρου.

• Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ζήτησε την απομάκρυνση του Κώστα Αντωνίου.

• Ποτέ δεν συζητήσαμε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για μειωμένο μεταγραφικό budget.

• Δεν έγινε συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε τα παραπάνω.

• Κανείς από την εφημερίδα δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου προκειμένου να διασταυρώσει αν ισχύουν οι ψευδείς αυτές πληροφορίες πριν τις δημοσιεύσουν

Η εφημερίδα, στη στήλη του «Πρασινοφρουρού» αναφέρει ότι «ο Πατέρας θα κάνει υποχωρήσεις ως διορισμένος πρόεδρος για να παραμείνει στη θέση του προκειμένου να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του».

Είναι προφανές ότι το όλο δημοσίευμα ανήκει στη σφαίρα της κακοήθειας και της φαντασίας του συντάκτη του και δεν μπορεί παρά να ενταχθεί σε μια συστηματική προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος διχασμού και δυσπιστίας στις τάξεις των μετόχων, αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, την οποία και έχω κατ’ επανάληψη καταγγείλει.

Προς ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω καμιά υποχώρηση για κανέναν και για τίποτα σε ό, τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και ο πιο εμπαθής αντιπαναθηναϊκός αναγνωρίζει την προσφορά του «διορισμένου», «ματαιόδοξου», «Προέδρου – γλάστρα», «που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του», στην επίτευξη των στόχων μας: Είτε πρόκειται για την κατάκτηση τίτλων, είτε για την ενότητα του Παναθηναϊκού μας, είτε για την επιστροφή του κόσμου και την τεράστια στήριξή του στην προσπάθειά μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Μόνο ο αυτοδημιούργητος και επιτυχημένος ιδιοκτήτης της εφημερίδας «η Πράσινη», Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το alter ego του, ιδιοκτήτης και διευθυντής της εφημερίδας Derbynews, Κώστας Γκόντζος, δεν αναγνωρίζουν τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να γεννιούνται για μια ακόμα φορά σοβαρά ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα τέτοιων κατάπτυστων δημοσιευμάτων από οπαδικές εφημερίδες, η μία μάλιστα εκ των οποίων ανήκει σε οικογένεια μεγαλομετόχου και δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη και την αγάπη τους και ελπίζω αυτοί τουλάχιστον να πιστεύουν ότι δικαίωσα τις προσδοκίες τους».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις