Βόλεϊ: Αγώνα με τις κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού διοργάνωσαν ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ και ΑΓΣ Άρτεμις

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 15:48
UPD:16:21
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) συμμετείχε στην επίσκεψη στο Γυναικείο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού, που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ και το μέλος της Λευτέρης Κογκαλίδης σε συνεργασία με τoν ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού και τον προέδρο του συλλόγου, Γιώργο Σαραντέα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτης Πελεκούδας, και ο γενικός γραμματέας, Γιάννης Αχιλλεόπουλος, μαζί με την Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας και αντιπρόεδρο της Αρτέμιδος, Σοφία Παπαδοπούλου, καθώς και αθλήτριες του συλλόγου, έπαιξαν φιλικό αγώνα βόλεϊ με τις τροφίμους του καταστήματος.

Ο αγώνας περιελάμβανε πολύ όμορφες στιγμές, γέλιο, χαρά και οι τρόφιμοι απόλαυσαν και με το παραπάνω την ιδιαίτερη και ξέγνοιαστη εμπειρία. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα μετά από δύο χρόνια και την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Τη δράση τίμησαν επίσης ο Ιωσήφ Βουράκης, Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά, και ο Ελευθέριος Γιοβανίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η επίσκεψη αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία της μεταλαμπάδευσης του αθλητικού ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι» στις κρατούμενες του καταστήματος, με την ενεργό συμμετοχή τους στο παιχνίδι, γεγονός που επιδρά θετικά στην ψυχολογία τους.

Το χαμόγελο των γυναικών του καταστήματος αποτέλεσε τη δική μας χαρά και επισφράγισε την επιτυχία της όμορφης εκδήλωσης, ανοίγοντας το δρόμο για αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, με την αρωγή της διευθύντριάς του, Τριανταφύλλης Κωνσταντοπούλου.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις