Τουρκία: Αγνοούμενος συμμετείχε στις έρευνες για τον... εντοπισμό του

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 18:53
Twitter
A- A A+

Ένας αγνοούμενος στην Τουρκία προσχώρησε κατά λάθος στην ομάδα που τον... αναζητούσε και έτσι έψαχνε τον εαυτό του για ώρες προτού καταλάβει ότι ήταν ο στόχος της αποστολής διάσωσης.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο Μπέιχαν Μούτλου, ένας 50χρονος άνδρας από αγροτική περιοχή της Τουρκίας, έβγαινε για να πιει με τους φίλους του όταν βγήκε σε ένα κοντινό δάσος και δεν επέστρεψε. Ανησυχώντας για αυτόν, οι φίλοι του ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες έστησαν μια αποστολή έρευνας και διάσωσης για να τον βρουν.

Σύμφωνα με το τουρκικό κανάλι NTV, όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για τον αγνοούμενο, οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του εντάθηκαν στις κοντινές γειτονιές, με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών να προσχωρεί στην αποστολή. Αυτό το μέρος αναζήτησης φώναζε το όνομα του Μούτλου για ώρες, όταν ξαφνικά ένας άντρας από την ομάδα μίλησε και φέρεται να είπε: «Ποιον ψάχνουμε; Είμαι εδώ.».

Δεν είναι σαφές πώς ο Μούτλου βρέθηκε στην αποστολή αναζήτησης του εαυτού του ή πώς οι φίλοι του δεν κατάλαβαν ότι ήταν μαζί τους όλη την ώρα. Η αστυνομία μπόρεσε να συνοδεύσει με ασφάλεια τον Μούτλου στο σπίτι του.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή