Οι «άγγελοι» της Ντέμι Μουρ μαζί σε καμπάνια

Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 23:28
A- A A+

Η Ντέμι Μουρ και οι τρεις κόρες της Ράμερ, Ταλλούλαχ Μπελ και Σκάουτ πρωταγωνίστησαν σε καμπάνια για μαγιό «Andie Swim». Στις περισσότερες εικόνες ποζάρουν όλες μαζί, με ταιριαστά μαγιό δίπλα στην θάλασσα προβάλλοντας το μήνυμα της αδελφοσύνης και την αγάπη να είσαι με αυτούς που αγαπάς.

Η Μουρ ανακοίνωσε την συμμετοχή τους στην προσωπική της σελίδα στο Instagram και έγραψε: «Ήταν σημαντικό για μένα να συμμετάσχουν και οι κόρες μου σε αυτή την καμπάνια. Ελπίζω και άλλοι να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να δημιουργούν ουσιαστικές σχέσεις και να αξιοποιούν κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν »

Η φωτογράφιση έγινε στον κήπο του σπιτιού της φωτογράφου, Κας Μπερντ. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα καμπάνια μας με την Ντέμι Μουρ που μας υποστηρίζει εδώ και χρόνια, και τις κόρες της, Ράμερ, Ταλλούλαχ Μπελ, και Σκάουτ: Η Ντέμι συνεργάστηκε μαζί μας για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι του Μαζί, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε» έγραψε σε σχετική ανάρτηση η εταιρεία στο Instagram. Και συνεχίζει: «Η Ντέμι συμμετέχει στην αποστολή μας να βοηθήσουμε γυναίκες να αισθάνονται σίγουρες και δυνατές, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο έπακρο».

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, όπου έκανε βόλτα στα καταστήματα και συνάντησε Έλληνες σχεδιαστές. Στην συνέχεια επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και την Κρήτη.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή