Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 13:31
UPD:13:40
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπό τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με κομματικές πηγές. 

Σε συνέχεια της σχετικής συνεδρίασης της περασμένης Παρασκευής, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα επί της αρχής η εισήγηση της Επιτροπής Θέσεων για τον προγραμματικό διάλογο, το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα προκειμένου να δώσει την τελική έγκριση στο κείμενο θέσεων, που θα ενσωματώνει και τις όποιες προσθήκες.

Με την τελική έγκριση των θέσεων ουσιαστικά θα ξεκινήσει και επίσημα ο προσυνεδριακός διάλογος, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσκοπεί «σε μια συντεταγμένη πορεία διαλόγου των Θέσεων τόσο στις οργανώσεις μελών του κόμματος όσο και στην κοινωνία ευρύτερα». Κομματικές πηγές περιγράφουν μια ουσιαστική και ζωντανή διαδικασία διαλόγου, επισημαίνοντας παράλληλα, σε αυτό το πλαίσιο, και την πραγματοποίηση ξεχωριστών θεματικών εκδηλώσεων -για όλα τα μείζονα πεδία-, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της Κοινωνίας των Πολιτών, προκειμένου να συμβάλουν στον εμπλουτισμό των Θέσεων σε αυτές τις επιμέρους θεματικές.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή