Στον εισαγγελέα η καταγγελία για παρουσία φιλάθλων σε αγώνες της ΕΠΣ Αθηνών

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 13:54
UPD:13:57
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Στον εισαγγελέα και στην ΕΛ.ΑΣ. προώθησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τις καταγγελίες του δημοσιογράφου-δικηγόρου Γιάννη Δάρα, αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (AIPS) και προέδρου του ΑΟΠ Χαλκηδονικός.

Ο κ. Δάρας, στις 22 Οκτωβρίου, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία κοινοποιούσε και στον υφυπουργό Αθλητισμού, κατήγγειλε ότι «στα περισσότερα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, συρρέουν κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή εκατοντάδες φίλαθλοι χωρίς μάσκες και χωρίς προστατευτικά μέτρα, τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων».

Επιπλέον, ο κ. Δάρας υποστηρίζει στην επιστολή του ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ (και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ), Παναγιώτης Δημητρίου, «προέτρεψε τα ποδοσφαιρικά σωματεία να βάζουν φιλάθλους στα γήπεδα και να αγνοούν τον ΕΟΔΥ και τα μέτρα προστασίας».

Επίσης, ότι «έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της ΕΠΣΑ να τυπώσουν εισιτήρια για τη σεζόν 2020-21 (κι ενώ υπάρχει απαγόρευση εισόδου φιλάθλων) και να τα μοιράσουν στα σωματεία, ώστε να κόβουν εισιτήρια στους αγώνες τους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις