ΕΛΑΣ: «Οπλοστάσιο» σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 10:54
UPD:10:59
astynomia.gr
A- A A+

Για τον εντοπισμό αντικειμένων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, καθώς και για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι σε συνδέσμους των ομάδων ΠΑΟΚ και Άρη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

ASTYNOMIA.GR

Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων το ένα συνελήφθη για ναρκωτικά, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τσεκούρια, τσάπες, ρόπαλα και βεγγαλικά.

Χαρακτηριστικά, στην ανακοίνωση για τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έγιναν χθες το βράδυ επισημαίνονται:

ASTYNOMIA.GR

«Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής, κατασχέθηκαν:

-Από οίκημα στην περιοχή Χαριλάου: 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα), 4 εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.), 30 βεγγαλικά – καπνογόνα, 1 μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Από οίκημα στην περιοχή της Τούμπας: 2 βεγγαλικά, 1 ξύλινο αντικείμενο (στειλιάρι) και πανό έτερης ομάδας

ASTYNOMIA.GR

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, προσήχθησαν από το δεύτερο οίκημα έντεκα άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στο πρώτο οίκημα δε βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή