«Τέλος» η Εθνική Αιγύπτου για τον Ουάρντα

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 14:20
UPD:14:49
REUTERS/AMR ABDALLAH DALSH

Σε "ροζ σκάνδαλο" ενεπλάκη ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

A- A A+

Την απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.

Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ ενεπλάκη σε «ροζ σκάνδαλο» και συγκεκριμένα κατηγορήθηκε από μοντέλο ότι την παρενόχλησε με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, γεγονός που απασχόλησε έντονα τον Τύπο. Ως εκ τούτου ο παίκτης απομακρύνθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην «χώρα των Φαραώ».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία αναφέρει: «Ο υπεύθυνος της ΠΟ, Χάνι Αμπού Ρένρα, αποφάσισε να αποβάλλει τον Αμρ Ουάρντα από την την εθνική ομάδα, μετά από διαβούλευση με το προπονητικό και το διοικητικό επιτελείο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση. Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με 22 παίκτες στην αποστολή της».

Ο Ουάρντα έχει απασχολήσει αρκετές φορές την ομοσπονδία με διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα και ήρθε η ώρα να «πληρώσει» τις συνέπειες των πράξεών του.

Όλα αυτά, ενώ απομένουν λίγες ώρες μόλις πριν το δεύτερο ματς της Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα με το Κονγκό (το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11 το βράδυ).

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις