Σαμαράς: «Εάν έχει γίνει τέτοιο λάθος να πέσουμε και 20 κατηγορίες»

Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 13:48
UPD:13:52
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ δεν έχει υποπέσει σε παρανομία, οπότε δεν δικαιολογείται η απόφαση για τον υποβιβασμό του, εξέφρασε στο ραδιόφωνο του Sport 24 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σαμαράς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το 10 το κακό», ο πρώην διεθνής επιθετικός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την υπόθεση, τονίζοντας την πεποίθηση ότι «ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί», ενώ επίσης θεωρεί ότι ο Μιχάλης Μπούσης και οι συνεργάτες του θα παραμείνουν στην ομάδα, ακόμη κι αν υποβιβαστεί!

Αναφερόμενος στην απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο άλλοτε άσος της Σέλτικ, είπε: «Πριν φθάσει μια απόφαση στην επιτροπή δεοντολογίας γίνεται μια δίκη. Σου δίνουν ένα χρονικό περιθώριο για να προετοιμαστείς για την επιτροπή. Το γνωρίζαμε, αλλά όχι πριν αναλάβουμε τη διοίκηση. Το μάθαμε αφού μπήκαμε. Υπήρχε προεργασία για να διασφαλίσουμε νομικά αυτό που έπρεπε. Ούτε που θυμάμαι πότε έγινε αυτό το ματς".

Σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ είπε: «Από τη δική μας πλευρά δεν έχει γίνει κάτι ως ομάδα. Δεν έχει λειτουργήσει κάποιος ποδοσφαιριστής υπέρ ή κατά της ομάδας.

Δεν ξέρω εάν είναι υπαρκτά τα στοιχεία ως αποδείξεις εάν είναι ένοχος κι ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ. Άμα υπήρχαν αποδείξεις από τα βιβλία της ομάδας και πραγματικά είχε κάνει ένα τέτοιο λάθος ένας πρώην άνθρωπος του ΟΦΗ, να πέσουμε. Και δέκα κατηγορίες να πέσουμε, και είκοσι να πέσουμε. Με τα στοιχεία που υπάρχουν να δούμε ποιο είναι το δίκαιο και πιο το άδικο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε στην έφεση.»

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις