Στίβος: Προετοιμασία στην Αθήνα, ντεμπούτο στο Μοντεβίλ για Δουβαλίδη

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 22:55
UPD:22:56
INTIME SPORTS
A- A A+

Την Αθήνα και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά επέλεξε ο Κώστας Δουβαλίδης για τη συνέχεια της προπόνησής του στον κλειστό στίβο. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην πρωτεύουσα, όπου και θα παραμείνει ως και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (9-10/2).

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των ψηλών εμποδίων θα ξεκινήσει τους αγώνες του στη σεζόν στις 2 Φεβρουαρίου στο Μοντεβίλ της Γαλλίας και θα συνεχίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου θα διεξαχθεί το κορυφαίο εγχώριο γεγονός της χειμερινής περιόδου.

«Είχα κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, τις οποίες σταδιακά ξεπερνάω. Θα κάνουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στον Αγιο Κοσμά και αυτό θα μας βοηθήσει, αφού οι συνθήκες είναι καλές» δήλωσε ο Δουβαλίδης, που δεν αναμένεται να έχει κάποιο πρόβλημα με το 7.88, που απαιτείται για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Η πρώτη φορά που ο Δουβαλίδης συμμετείχε στη διοργάνωση ήταν πριν δέκα χρόνια στο Τορίνο, ενώ έδωσε το παρόν το 2013 στη διοργάνωση του Γκέτεμποργκ, όπου ήταν έβδομος και το 2015 στην Πράγα, όπου κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό των 60 μ. εμπ. με επίδοση 7.64.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις