Δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία ο Β. Κόκκαλης

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 14:10
UPD:14:11
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Την πρόθεση του να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και στέλεχος των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης. Ωστόσο δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το τι προτίθεται να κάνει σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Χθες εξάλλου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, φάνηκε να αλλάζει στάση στο θέμα της στήριξης της κυβέρνησης. Η θολή στάση του κόμματος έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα για την κυβέρνηση και την τύχη της Συμφωνίας στην Αθήνα.  

Ο κ. Κόκκαλης με δήλωσή του σημείωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ξανά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και πολύ περισσότερο από την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, είχα καταστήσει σαφές με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο πως διαφωνώ και πως δεν θα ψηφίσω τη συγκεκριμένη συμφωνία εάν και εφόσον έλθει προς κύρωση από την ελληνική βουλή».

Όπως αναφέρει η παραπάνω στάση του ήταν, παραμένει και θα είναι εσαεί, σταθερή και αδιαπραγμάτευτη. «Σε περίπτωση δε, που τεθεί ζήτημα συνέχισης της κυβερνητικής θητείας μέχρι το πέρας του χρόνου που επιτάσσει το σύνταγμα, αυτό είναι κάτι που θα σταθμιστεί στον κατάλληλο χρόνο» συμπληρώνει. 

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή