Τέλος στα ψέματα για τα αντιπλημμυρικά στη Μάνδρα

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 15:20
UPD:15:25
EUROKINISSI/Kostas Kominis
A- A A+

Να σταματήσει ο λαϊκισμός, το ψέμα και η ανευθυνότητα για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα καλεί τους ανθυποψηφίους του ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΓιάννηςΣγουρός με αφορμή όσα ακούστηκαν λόγω της συμπλήρωσης ενός έτους από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή. 

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Σγουρός τα προβλήματα δεν επιλύονται με ανακοινώσεις και όσοι επιχειρούν αδίστακτα να κεφαλαιοποιήσουν πολιτικά οφέλη από μία τέτοια τραγωδία προκαλούν με την έλλειψη ηθικής διαπράττοντας μεγάλη ύβρη απέναντι στους νεκρούς και τους πολίτες της Αττικής.

«Η κα Δούρου γνωστή για την ευκολία που μετέρχεται το ψέμα προκαλεί για ακόμη μία φορά με τα ασύστολα ψεύδη που αναπαράγει ότι δήθεν δεν βρήκε τίποτα, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό ότι ειδικά για τη Μάνδρα παρέλαβε ώριμη μελέτη και επί μία τριετία δεν προχώρησε το έργο. Το γιατί ερευνάται άλλωστε από την ποινική δικαιοσύνη» αναφέρει.

Συμπληρώνει ότι ο κ. Πατούλης προκαλεί εξίσου, καθώς οι ανακοινώσεις που εκδίδει πέραν του άκρατου λαϊκισμού, μαρτυρούν επικίνδυνη και προκλητική άγνοια για το πότε περιήλθαν οι αρμοδιότητες για τα αντιπλημμυρικά έργα στην αιρετή περιφέρεια και για το ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να γίνει ένα έργο. Και όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα με την περίπτωση της κας Δούρου όσοι ασκούν κριτική της πλάκας, αποδεδειγμένα πια ασκούν και διοίκηση της πλάκας και άρα είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες.

«Η Αττική χρειάζεται να ξαναμπεί στις σωστές ράγες. Και για να γίνει αυτό χρειάζονται άνθρωποι με σοβαρότητα, με αποδεδειγμένη γνώση, προσφορά και εμπειρία. Φτάνουν πια οι πειραματισμοί» καταλήγει.  

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή