Ημερίδα για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 00:43
UPD:00:45
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ημερίδα για τη συμπλήρωση ενός έτους από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι, διοργανώνει την Τρίτη στις 10.30 το πρωί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθύμιος Λέκκας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Κλιματική αλλαγή, υδρομετεωρολογικά φαινόμενα και ανθρώπινες παρεμβάσεις σε ένα επιταχυνόμενο κύκλο καταστροφών».

Το «παρών» θα δώσει και ο καθηγητής Γεωλογίας, Μιχάλης Διακάκης, ο οποίος θα μιλήσει για την «επιστημονική και τεχνική διάσταση των ακραίων πλημμυρών - Η περίπτωση της Μάνδρας».

Θα προλογίσουν ο αναπληρωτής πρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων ΕΚΠΑ, Ναπολέων Μαραβέγιας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, και η δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΠΑ, στο κτήριο «Κωστής Παλαμάς», στην Ακαδημίας 48 και Σίνα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή