Ν. Αλιβιζάτος: Το Κίνημα Αλλαγής θέλει να κάνει μεταρρυθμίσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 23:35
UPD:23:36
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Για την καλή δουλειά που έγινε, αναφορικά με την ίδρυση του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στο συνέδριο του νέου φορέα ο Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής δεοντολογίας που οργάνωσε τις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα.

Όπως είπε ήταν κάτι ο κόσμος το επιβεβαίωσε, «δείξαμε τόλμη στα πρόσωπα και πρωτοτυπία στη εφαρμογή της τεχνολογίας», ενώ πρόσθεσε πως αν και κατανοεί τις δυσκολίες του εγχειρήματος επέμεινε ότι θα μπορούσε να καταστεί δυνατή η εκλογή έστω του ενός τρίτου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Παράλληλα, ο κ. Αλιβιζάτος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι ανέχεται τη βάρβαρη βία στα πανεπιστήμια και επεσήμανε ότι η διαφορά του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι επιθυμεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, ενώ αυτοί τις κάνουν χωρίς να τις θέλουν και η ΝΔ εμφανίζεται διστακτική.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis ο κ. Αλιβιζάτος τόνισε ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έφτιαξε το σκάνδαλο από την αρχή και η Βασιλική Θάνου έγινε αμέσως νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού. «Πρωτόγνωρα πράγματα στη δικαιοσύνη μπορεί να προέρχονται από τη δεξιά, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το ανέχεται», υπογράμμισε.

Τέλος αναφορικά με την αθώωση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου έκανε λόγο για Τεχεράνη της Ελλάδος, ενώ υπογράμμισε ότι η προοδευτική παράταξη θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή