Π. Καμμένος: Η Ν.Δ. προσπαθεί να καλύψει τον Β. Μαρινάκη

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 15:13
UPD:15:14
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Σε αυτό το έργο βρήκαν συμπαραστάτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδεικνύεται πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μαρινάκη» αναφέρει ο κ. Καμμένος.

A- A A+

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία ότι προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανακοίνωσή του μετά το αίτημα για εξεταστική επιτροπή. 

«Οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής και του οργανωμένου εγκλήματος με προμετωπίδα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης συγκαλύπτουν τη μεγαλύτερη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών των τελευταίων χρόνων. Συγχρόνως επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας στη Δικαιοσύνη, με διττό στόχο την ατιμωρησία υψηλά ιστάμενων προσώπων και την αποσταθεροποίηση των θεσμών της Δημοκρατίας» σημειώνει.

Κάνει λόγο για απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες και τονίζει ότι το αποτέλεσμα αυτού του εγκληματικού σχεδιασμού είναι η στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών και προανακριτικών υπαλλήλων που ανθίστανται στις έκνομες επιδιώξεις τους.

«Σε αυτό το έργο βρήκαν συμπαραστάτη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποδεικνύεται πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να καλύψει τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Μαρινάκη» αναφέρει ο κ. Καμμένος.

Ειδικά για τον κ. Μαρινάκη σημειώνει πως «πρόκειται για τον επιχειρηματία που εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, σε υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν εμβάσματα εταιρειών συμφερόντων του προς τη ναυλώτρια εταιρεία του πλοίου Noor-1 και τηλεφωνικές συνομιλίες του με εμπλεκόμενο στην υπόθεση την ώρα της σύλληψης της συμμορίας και της κατάσχεσης των ναρκωτικών».

Κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για πλήρη ταύτιση με τον επιχειρηματία καθώς και ότι παίρνει γραμμή από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει. «Ας απαντήσει πρώτα λοιπόν ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιο συγγενικό του πρόσωπο συστεγάζεται και συνεπιχειρεί με τον κ. Μαρινάκη;» αναφέρει κλείνοντας.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή