Γερμανία: Ενίσχυση της αστυνόμευσης σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 18:21
UPD:18:25
EPA/BODO MARKS

Ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ.

A- A A+

Ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι σε περιοχές κοντά στα σύνορα της χώρας.

«Αυτό που μου φαίνεται ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι μια αυξημένη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων σε δημόσιους χώρους. Γι΄ αυτό διέταξα η Ομοσπονδιακή Αστυνομία να αυξήσει αισθητά την παρουσία της σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς και να διενεργούνται περιστασιακοί στοχευμένοι έλεγχοι - που δεν είναι αισθητοί, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί - στις περιοχές κοντά στα σύνορα», δήλωσε ο κ. Ντε Μεζιέρ και πρόσθεσε ότι, αν απαιτούνται αλλαγές στο νομικό πλαίσιο, θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Αναφερόμενος στον 27χρονο Σύρο που ανατινάχτηκε χθες το βράδυ στο Άνσμπαχ, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει στην Γερμανία πριν από δύο χρόνια και επισήμανε ότι είχε λάβει καθεστώς πρόσφυγα στην Βουλγαρία, όπου και επρόκειτο να προωθηθεί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή