Την εκτέλεση από το Ριάντ του εξέχοντος σιίτη ιερωμένου καταδίκασε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Σαγέντ Χάσαν Νασράλα και επεσήμανε ότι ο θάνατος του σεΐχη Νιμρ αλ Νιμρ δεν μπορεί να «αντιμετωπιστεί ελαφρά τη καρδία».
«Βρισκόμαστε σήμερα αντιμέτωποι με ένα φοβερό γεγονός, ένα τεράστιας σημασίας γεγονός που οι Αλ Σαούντ δεν λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψιν… Ωστόσο πρόκειται για ένα γεγονός που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ελαφρά τη καρδία» τόνισε ο Νασράλα σε ομιλία που προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από το τηλεοπτικό δίκτυο της σιιτικής οργάνωσης Al Manar.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












