Skip to main content

FIFA: Ισόβιος αποκλεισμός σε τρεις πρώην αξιωματούχους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA επέβαλε ποινή ισόβιου αποκλεισμού ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε τρεις πρώην αξιωματούχους του αθλήματος από το Γκουάμ, τη Νικαράγουα και τη Βενεζουέλα.

Αυτό συνέβη στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της διαδεδομένης διαφθοράς στον αθλητισμό, όπως ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Γκουάμ και πρώην μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της FIFA, Ρίτσαρντ Λάι, τον πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας της Νικαράγουα, Χούλιο Ρότσα και τον πρώην πρόεδρο της ομοσπονδίας της Βενεζουέλας, Ραφαέλ Εσκιβέλ.

Και οι τρεις άνδρες είχαν παραδεχτεί την ενοχή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι ομοσπονδιακές αρχές τους απήγγειλαν κατηγορίες για απάτη, εκβιασμό και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.