Skip to main content

«Φονιάς» Ιμόμπιλε στη Φλωρεντία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο 89ο λεπτό κρίθηκε ο αγώνας στο «Αρτέμιο Φράνκι» ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Λάτσιο, με τον οποίο έκλεισε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Ιταλία.

Οι «λατσιάλι» πήραν τη νίκη με γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε και άφησαν πίσω τους «βιόλα», με τους οποίους ήταν ισόβαθμοι πριν το παιχνίδι.

Η ομάδα της πρωτεύουσας πήρε προβάδισμα στο 22ο λεπτό με τον Χοακίν Κορέα αλλά δεν το κράτησε για πολύ, αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Φεντερίκο Κιέζα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο διεθνής επιθετικός.

Στις καθυστερήσεις ο Καϊσέδο αστόχησε σε πέναλτι (απέκρουσε ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι), σε φάση που αποβλήθηκε ο Λούκα Ρανιέρι των γηπεδούχων.

Αναλυτικά:

  • Μπολόνια-Σαμπντόρια  2-1 (48΄ Παλάσιο, 78΄ Μπάνι – 64΄Γκαμπιαντίνι) 
  • Αταλάντα-Ουντινέζε  7-1 (21΄, 43΄ Ίλισιτς, 35΄ πεν., 47΄, 75΄ πεν.  Μουριέλ, 52΄ Πάσαλιτς, 83΄Τραορέ  – 11΄Οκάκα)
  • Τορίνο-Κάλιαρι  1-1 (69΄ Ζάζα – 40΄ Νάντεζ) 
  • ΣΠΑΛ-Νάπολι  1-1 (16΄ Κούρτιτς – 9΄ Μίλικ)
  • Ρόμα-Μίλαν  2-1 (38΄ Τζέκο, 59΄ Τζανιόλο – 55΄ Ερναντέζ)
  • Φιορεντίνα-Λάτσιο  1-2 (27΄ Κιέζα – 22΄ Κορέα, 89΄ Ιμόμπιλε)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.