Skip to main content

Ολυμπιακός: Αλλάζει εντελώς την ενδεκάδα με Σλόβαν ο Μαρτίνς

Αλλαγές αναμένεται να επιφέρει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό (19/08) πρώτο ματς των play off του Europa League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο αποκλεισμός στο Champions League από την Λουντογκόρετς, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα των Πειραιωτών και στα δύο ματς με τους Βούλγαρους, αναγκάζει τον προπονητή των Πειραιωτών να δώσει την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, με την ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει την ισορροπία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, όπου θα επιδιώξει να διακριθεί για να «σβήσει» κάπως την αποτυχία που είχε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Μαρτίνς δεν προβλέπεται ν΄ αλλάξει το πλάνο του ούτε εναντίον των Σλοβάκων και το 4-3-3 θα παραμείνει. Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει τα ίδια πρόσωπα. 

Κι αυτό διότι ο Βατσλίκ αναμένεται να πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια, ο Λαλά αντί του Ανδρούτσου στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Μάρκοβιτς και Παπασταθόπουλος στις θέσεις των Σεμέδο και Μπα (είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στη ρεβάνς με την Λουντογκόρετς) στο κέντρο της άμυνας, ο Αγκιμπού Καμαρά αντί του Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμά και ο Ονιεκούρου στην θέση του Βρουσάι στα άκρα.

Με πιο απλά λόγια μιλάμε για έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις.