Αίτημα προς τη Super League και το υφυπουργείο αθλητισμού, για την αλλαγή ημερομηνίας του ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, κατέθεσαν, η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΓΑΔΑ.
Ο λόγος του αιτήματος μετάθεσης κατά ένα 24ωρο της ημέρας του αγώνα έχει να κάνει με τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας, με τις δύο προαναφερθείσες αρχές να ζητούν τη μετάθεσή του με αφορμή την παρέλαση και των λοιπών εκδηλώσεων της συγκεκριμένης μέρας.
Αναμένεται η τοποθέτηση της διοργανώτριας αρχής, η οποία εκτός απρόοπτου αναμένεται να αποδεχθεί το συγκεκριμένο αίτημα, μετά την προώθηση σχετικού εγγράφου από την πλευρά του Γιώργου Βασιλειάδη.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












