Skip to main content

Super League: Νίκη στις καθυστερήσεις για Βέροια στη Λέσβο

Με νίκη 1-0 απέναντι στη γηπεδούχο Καλλονή έφυγε από τη Λέσβο η Βέροια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
 
Το παιχνίδι κρίθηκε από το πέναλτι του Τζαμέλ Αμπντούν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ένα πέναλτι το οποίο μάλλον κέρδισε ο Μερεμπασβίλι παρά έγινε στην πραγματικότητα.
 
Οι γηπεδούχοι έμειναν στους πέντε βαθμούς ενώ η μακεδονική ομάδα έφτασε στους οκτώ και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο και είχε να παρουσιάσει μόνο δύο καλές στιγμές.
 
Στο 33΄ ο Τζόναθαν απομάκρυνε την μπάλα προ του Γεωργίου, ενώ οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 45΄, όταν ο Νάστος έπιασε κεφαλιά από καλή θέση μετά από σέντρα του Αμπντούν, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Χογκ.
 
Στο 61΄ ο Τσαμπούρης σούταρε δυνατά αλλά ο Λόπεθ μπλόκαρε, ενώ στο 76΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Γιορέντε με σουτ από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ. 
 
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αναστασιάδης παραλίγο να πετύχει ακόμη ένα σημαντικό γκολ για την Καλλονή, αλλά η κεφαλιά του από καλή θέση δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 85΄ ο Μανούσος σούταρε από εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή και ο Λόπεθ απέκρουσε σωτήρια για τους φιλοξενούμενους. 
 
Κι ενώ ο αγώνας όδευε προς «λευκή» ισοπαλία, στο 93ο λεπτό ο Μπαργκάν μάρκαρε τον Μερεμπασβίλι εντός περιοχής, ο Κιοτζένης έδειξε τα 11 μέτρα και Αμπντούν, με το τρίτο φετινό γκολ του στη Λίγκα, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.