Skip to main content

FIFA: Πιέσεις των χορηγών στον Μπλάτερ να παραιτηθεί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη μάχη της πίεσης προς τον Σεπ Μπλάτερ προκειμένου να αποχωρήσει άμεσα από τη θέση του προέδρου της FIFA μπήκαν και οι χορηγοί της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

Χωρίς αποτέλεσμα πάντως μέχρι στιγμής, αφού ο 79χρονος Ελβετός δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση, όπως δήλωσε ο Αμερικανός δικηγόρος του Μπλάτερ, ο οποίος διευκρίνισε ότι  ο πελάτης του δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί.

Τόσο η Coca Cola όσο και η McDonald’s, που αποτελούν δύο από τους μεγαλύτερους χορηγούς της FIFA, κάλεσαν τον Μπλάτερ να παραιτηθεί γιατί θεωρούν ότι πλήττεται η εικόνα τους μετά τα σκάνδαλα διαφθοράς που συγκλονίζουν την παγκόσμια συνομοσπονδία και έφτασαν ως τον ίδιο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.