Skip to main content

“Έμφραγμα” στο 93΄ για τον Πανιώνιο, 1-1 με Πανθρακικό

“Αυτοκτονία” για τον Πανιώνιο, που έχασε δύο βαθμούς σε ένα δικό του παιχνίδι δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής που έληξε ισόπαλη 1-1.

Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα στο 21ο λεπτό, όταν το σουτ του Βιγιάλμπα κατέληξε στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 38΄ όμως οι φίλοι του Πανιώνιου ξεσηκώθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, όταν ο Καραμάνος πρόλαβε τους πάντες στη σέντρα του Μπακασέτα και έγραψε το 1-0.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη αναζητώντας το γκολ που θα έδινε πρόσθετη σιγουριά και στο 46΄ ο Αθανασιάδης αναγκάστηκε να επέμβει στο σουτ του Μπακασέτα.

Αφού δεύτερο γκολ δεν ερχόταν οι γηπεδούχοι έδωσαν μέτρα στους Ακρίτες, που μη έχοντας τίποτα να χάσουν αποφάσισαν να βγουν μπροστά κι έτσι στο 72΄ ο Ντιγκινί μόλις και δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στο γύρισμα του Χαβίτο.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φτάσουν στο “χρυσό βαθμό” στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν στην μπαλιά του Ηλιάδη στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου ο Ντιγκινί “εκτέλεσε” τον Παπαδόπουλο για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.