Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Κορακάκη: «Για μετάλλιο στα 25μ»

Με την έκτη θέση στον τελικό των 10μ με αεροβόλο όπλο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Άννα Κορακάκη, η οποία μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το μετάλλιο στα 25μ.

«Ο τελικός είναι κάτι το διαφορετικό. Όπως τονίζω κάθε φορά, ο τελικός ειδικά στο δικό μας άθλημα είναι ρώσικη ρουλέτα. Ακόμα και η πρόκριση στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία και εγώ ήρθα εδώ με αυτόν τον στόχο. Την πρόκριση στον τελικό και όχι τα μετάλλια.

Ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Είναι πραγματικά ρώσικη ρουλέτα. Αν παίζαμε μετά από μία ώρα θα βλέπατε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην ίδια μέρα, οι ίδιες αθλήτριες και στην ίδια φόρμα, τα αποτελέσματα αλλάζουν δραματικά», ανέφερε αρχικά Ολυμπιονίκης του Ρίο.

Για την προσπάθειά της στον προκριματικό είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Έφυγα με τεράστια αισιοδοξία για να έρθω στον τελικό. Έκανα έναν εξαιρετικό αγώνα. Δύο πόντους κάτω από το Παγκόσμιο ρεκόρ που είχα πετύχει το 2018. Πάρα πολλά δεκάρια, πάρα πολύ καλή τακτική και τεχνική.»

Στο τέλος αναφέρθηκε στο επόμενο αγώνισμα που θα δώσει στα 25μ: «Σίγουρα ο στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό. Από εκεί και πέρα ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι. Φυσικά, προσδοκούμε για ένα μετάλλιο, όπως κάναμε και εδώ. Αλλά είπαμε είναι το timing της κακή βολής, είναι πολλά.»